Locatie Geessinkweg

Bruggertstraat

Ook op de Bruggertstraat was het feest de afgelopen avonden. Op 1 en 2 juli werden leerlingen en ouders verwelkomd in het Atrium voor een corona-proof diploma-uitreiking. De geslaagde leerlingen kregen ook nog, letterlijk en figuurlijk, een trip down memory lane. Wat een creativiteit! Weer een toffe afsluiting voor de leerlingen. 🎉😄🥂We zijn onwijs trots op jullie allemaal en wensen jullie nogmaals een hele mooie toekomst toe!

Van der Waalslaan

De afgelopen avonden was het feest in de aula van de Van der Waalslaan. Alle geslaagde leerlingen, zowel van de mavo, de havo als het vwo mochten hun diploma tekenen. En dankzij de toppers van Licht&Geluid werden het 3 ontzettend feestelijke Corona-proof-diploma-uitreikingsdagen! Wat zijn we trots!

Wethouder Beversstraat

Het waren drukke dagen voor de mentoren van klas 3 en 4. De diploma's en rapporten werden persoonlijk afgeleverd door de docenten. Geniet van jullie vakantie toppers!!

Geessinkweg

De leerlingen van de Geessinkweg gingen door de drive-through. Niet voor frietjes met een milkshake maar om hun vmbo-diploma op te halen! Onderweg naar de rode loper ontvingen ze een goodiebag gevuld door hun docenten. Aangekomen bij de rode loper mochten de leerlingen het welverdiende diploma ondertekenen. Wat een unieke en toffe afsluiting voor de leerlingen. 🎉😄🥂We zijn onwijs trots op jullie allemaal en wensen jullie nogmaals een hele mooie toekomst toe!

Alle foto's zijn te bekijken in de map 'diplomauitreiking 2020 Geessinkweg' op MijnBonhoeffer.

Vlierstraat PrO

De schoolverlaters van het praktijkonderwijs hebben op originele wijze hun diploma in ontvangst mogen nemen. Geheel Coronaproof kwamen ze aan op school met de auto, scooter, fiets en zelfs lopend om door een erehaag van docenten welkom te worden geheten. De rode loper lag buiten klaar, met aan het eind een prachtig diploma om te ondertekenen👊🏼. Zonder handen schudden, maar met diploma, cadeautje en bloem ontvingen jullie allemaal een persoonlijk applaus en reden, fietsten of wandelden zo jullie middelbare schoolperiode uit🥳😢🌹🎂🥂🎉. Het PrO-team is enorm trots op jullie en we wensen jullie nogmaals een hele mooie toekomst toe👏🏼👋🏼

Alle foto's zijn te bekijken in de map 'Diplomauitreiking' in foto's en filmpjes.

Ook alle leerlingen die het afgelopen jaar een certificeringstraject hebben gevolgd in het praktijkonderwijs, hebben hiervoor hun certificaat of diploma kunnen ophalen. Het moest natuurlijk wel volgens de huidige regels, dus op afstand en helaas zonder ouders😌. Er zijn certificaten uitgedeeld voor: MAG-lassen, basisvaardigheden metaal, basis bestraten, werken in het groen, in het schoolmagazijn, in de winkel, in de keuken en in de schoonmaak, stappenplan houtbewerken, VCA en woonhulp. Proficiat aan alle toppers

Alle foto's zijn te bekijken in de map 'Certificaatuitreiking' in foto's en filmpjes.