Locatie Geessinkweg

De Ouderacademie organiseert thema-avonden voor ouders en verzorgers met een kind op het Bonhoeffer College. Ouders krijgen via de Ouderacademie meer informatie over schoolwerk, de belevingswereld en de ontwikkeling van hun kind. Er is gekozen voor een BC brede opzet, om zo verbinding te leggen tussen de verschillende locaties van het Bonhoeffer College. Bij de totstandkoming van de Ouderacademie hebben ouders van de verschillende ouderraden meegedacht.

Thema: Het Puberbrein

De eerste bijeenkomst van de Ouderacademie heeft als thema 'Het Puberbrein' en vindt plaats op 30 november. Ouders van alle BC locaties zijn welkom. De bijeenkomst wordt deze keer georganiseerd op de locatie Geessinkweg. Kijk voor meer informatie en aanmelden op de pagina Ouderacademie.

UPDATE: Vanwege de oplopende coronabesmettingen en het groot aantal deelnemers, vinden wij het niet passend en verantwoord om de bijeenkomst fysiek te laten doorgaan. Daarom wordt ‘Het Puberbrein’ op dezelfde avond online georganiseerd. Ouders die zich hadden aangemeld voor de fysieke avond hebben inmiddels een mail ontvangen met een link naar de online bijeenkomst. We hebben het maximaal aantal bezoekers bereikt waardoor aanmelden voor de thema-avond Het Puberbrein helaas niet meer mogelijk is.