Locatie Geessinkweg

Doemiddag 'Beleef de Vakhavo'

Maandag 31 januari óf maandag 7 februari (15.00-17.15 uur)

Ben jij een echte doener en wil je naar de havo? Dan is de Vakhavo echt iets voor jou. De lessen in de Vakhavo zijn lekker afwisselend. Ook oefen je met beroepsvaardigheden zodat je goed voorbereid bent op het hbo. Tijdens de Doemiddag Vakhavo ga je aan de slag met een uitdagende opdracht en verschillende vaardigheden inzetten om een praktisch probleem op te lossen. Doe jij met ons mee?

Doemiddag 'Ontdek de wereld van techniek en technologie'

Donderdag 3 februari óf donderdag 10 februari (15.00-17.15 uur)

Bij ons Bèta Challenge Programma werk je aan échte opdrachten uit het bedrijfsleven. Stel je voor dat een bedrijf bij ons op school komt. Bij jou in de klas. De vraag is dan of je mee wilt denken bij het vinden van een technologische oplossing voor een probleem. Jij gaat dan als onderdeel van een team meewerken aan die oplossing! Gaaf toch?!

Doemiddag 'Ervaar de Sportklas'

Woensdag 2 februari óf woensdag 9 februari (15.00-17.15 uur)

Ben je sportief en wil je ook op school met sport bezig zijn? Dan ben jij geknipt voor onze Sportklas! In de Sportklas krijg je 2 uur extra sport naast de 'gewone' gymlessen. Je maakt kennis met allerlei nieuwe sporten en je gaat sportieve activiteiten volgen die je niet in de 'gewone' gymlessen doet.

Kun je niet kiezen? Je kunt je ook voor meerdere Doemiddagen aanmelden!

Voor vragen of aanmelden: stuur een mail naar [email protected]